Min praktik hos Malin Baryard

Jag har haft det jättebra dessa veckor, jobbat från tidig morgon till sen kväll! Lycklig över att jag fick denna möjlighet. En vanlig dag för mig där innehöll mycket mockning, iordninggörande av hästar, ryktning och hovkratsning. Jag har fått lära mig mycket nya saker och fått repetera mycket. Dagen startade 6.30 med morgonfodring och slutade ca 17 med kvällsfodring. Därefter tog jag hand om Q.
Jag har fått en privatlektion för Malin på Q vilket var gudomligt nyttigt, fått otroligt bra tips! Jag har fått sitta upp på en svårklasshäst två gånger som var rena drömmen att få sitta på. Jag har hjälpt Peter Markne under en av hans hoppträningar och sett Malin hoppat sina hästar. Snacka om att hennes ridning är inspirerande, en riktig förebild. Måste även ge mycket creed till henne som faktiskt är otroligt omtänksam över sina hästar, hade aldrig trott för en sekund att jag skulle se henne stå och borsta en häst, men ack så fel jag hade. Den människan är allt annat än lat alltså.
Jag har haft några lärorika och trivsamma veckor, men är glad över att äntligen vara hemma och tillbaka i vardagen och träningarna. För nu är Q och jag på g!